17.1.07

Beware of the Pitbullshit.

Hur otroligt skev är inte kamphundsdebatten som rasar på Aftonbladets hemsida då? Hela skiten är skrämmande i mycket hög grad. I forumet debatterar folk genom att med en översittarton kalla sig pålästa, för att i nästa stund argumentera med just de föreställningar, myter och felaktigheter de nyss läst i kvällspressen. Är detta samma personer som inte förstår hur nazisterna fick med sig majoriteten av tyska folket för inte så jävla länge sen? Skulle dom dricka kvicksilver och äta bajs, och dessutom bjuda sina nära och kära på det, om Aftonbladet skrev att det leder till evig ungdom? Och hur ska vi göra när vi förbjuder "kamphundar", som 84,4 procent av 85000 personer vill enligt aftonbladet.se? Vilka raser ska vi utrota? De som engelska adelsmän födde upp för att tjäna pengar på i hundslagsmål för 150 år sedan? Den engelska staffen, som är en av två raser (av 230 möjliga) som The British Kennel Club REKOMMENDERAR till barnfamiljer beroende på rasens extrema pålitlighet och barnkärlek? Kanske granntantens lilla psykade pudel som skäller och hugger efter allt med ben? Vilken skön, rasbiologiskt utbildad Hitlerwannabe ska ges nöjet att iscensätta den slutgiltiga lösningen? Och vad händer sen? När bullraserna blivit lite svårare att få tag på och äga? När idioterna skaffat Rottweiler, Boxer eller Mastiff istället? Då plockar vi fram Goebbelsretoriken igen antar jag?

"Varför skaffar man en Amstaff när man vet att folk kommer titta snett på en och tycka illa om det? Det finns ju andra raser." Svår fråga. Lika svår som: "Men varför är du tillsammans med en asiatisk tjej när du vet att folk kommer kalla henne guling och snacka skit om er? Det finns ju andra raser.".

Och vad säger man om folks oförmåga att läsa kvällspress kritiskt? Farligt som fan! Nötter! Kan ni inte sålla skitsnack så ska ni väl för fan inte läsa såna medier! Ni kommer ju bli sinnessjuka, livrädda och självmordsbenägna om ni tar kvällspressens dramatiserande som objektivitet.

Vad är farligast? En missbrukad, slagen och livrädd Pitbull eller kvällspressens bild av ett livsfarligt samhälle där det gäller att snabbt kunna kategorisera ont och gott och sedan slå/hugga/skjuta först och fråga sen för att klara sig helskinnad?

Comments:
De farligaste måste väl vara såna där små råttor som Paris Hilton-kopiorna springer runt med i falska Diorväskor? Råttor och smittoriskerna de medför har man ju läst om.
 
Ja. Och dessutom har dom storleksmässigt kapaciteten att ta sig in i folks kroppsöppningar. Sen sitter dom där i tjocktarmen och glufsar i sig allt man äter tills man svälter ihjäl. Hemskt egentligen. Att djur kan vara så grymma.
 
Bra bloggat... Håller med till hundra !
 
Skicka en kommentar



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?